Reviews

Onderstaand vindt u reviews van verschillende gasten van Enjoyhotel Millingen aan de Rijn. 

Fijne locatie
16-05-2023
Super fijne locatie en fijn personeel en mooie omgeving.
Elianne
Leuk hotel
16-05-2023

Leuk hotel met een all-in arrangement voor een bijzonder nette prijs. Kamer is schoon en netjes, badkamer met douche ok. Alleen de wasbak in de kamer is niet zo handig. Ontbijt buffet is goed maar niet bijzonder. Mogelijk om lunchpakket mee te nemen voor tussen de middag. Avond 3 dagen diner is smakelijk en ruim voldoende. Drankjes vanaf 17.00 inbegrepen, koffie en thee de gehele dag. Elke avond is er een activiteit georganiseerd, wat gezellig is. Bijzonder vriendelijke bediening, daarom ook 5 sterren.

Ruud
Prachtige locatie
16-05-2023

Mooie locatie en heel vriendelijke bediening

Henny
Waar voor je geld
16-05-2023

Waar voor je geld

Martin
Top hotel
05-12-2022

Top hotel!

Cin
Erg goed
05-12-2022

We zijn vandaag terug gekomen uit een warm bad wat een top hotel goed eten vriendelijk personeel. Wij gaan zeker nog een terug!

Antoinet
Uitstekend
21-11-2022
Goed eten en een vriendelijke bediening.
Willem
Zeer geslaagd
13-09-2022

Leuk hotel, kamers zijn schoon en groot genoeg voor een aantal overnachtingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten is prima, voldoende keus en er wordt rekening gehouden met allergieën etc. Bij 5 daags verblijf avond entertainment was zeer geslaagd.

Diana
Alle lof
13-09-2022

Gisteren terug gekomen van een 5 daags heerlijk verblijf in Enjoy hotel, Milligan aan de Rijn. Een geweldig hotel, personeel heel vriendelijk, het eten was heerlijk, kamer iets gedateerd maar echt alleen maar genoten van al het enthousiasme van de medewerkers. Kortom alle lof voor deze fantastische 5 dagen.

Astrid
Perfect verblijf
08-09-2022

Fijne ontvangst. Heerlijk soepje met een lekker broodje. Zitten daar toch weer van die gasten die al in hun kamer willen. Beetje lezen en dan weet je dat het vanaf 15.00 is.Ga dan eerst even lekker fietsen en geef personeel de tijd om kamers op orde te maken Het personeel is zeer enthousiast en zeer behulpzaam. De kamer was keurig netjes. Het eten was perfect geef de kok daar sterren voor. Het sanitair werkte zoals het hoort. Daar zit een super sifon onder. En als je ooit je haar wil drogen. Vraag naar de superhaarfohn.
Perfect verblijf.

Marcel
Prijs, kwaliteit, uitstekend.
08-09-2022

De omgeving van het hotel is heel mooi om tochten te fietsen tussen de rivieren. Het personeel is, zonder uitzondering, heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten, zowel ontbijt, lunch als diner is voortreffelijk. Zowel lunch als diner afwisselend. Echt prima! Wij zaten er als groep van 6 personen in een zeer warme periode. Hoewel, zoals gezegd, alles prima, was een airco welkom geweest. Bij niet zo’n warm weer was het een 10 geweest. Nu een hele dikke 8 (alleen door het ontbreken van airco) Prijs, kwaliteit, uitstekend.

Piet
Genoten!
01-06-2022

Voor de eerste keer deze formule ervaren, geen moment spijt gehad. Mooie weer hielp wel mee natuurlijk. Personeel doet uiterste best om het iedereen naar de zin te maken, met de andere gasten klikte het ook wel. Het hotel is prima, maar niet zo modern. Geen airco op de kamers maar misschien komt dat in de toekomst nog? Al met al hebben we voor vijf sterren genoten en gaan de volgende keer weer een enjoy hotel opzoeken.

Sjaak